GRATIS KORV part III

Gratis korv trallalla, på min? gård! Till er alla! (du kan läsa mer om gratis korv grejen i mina tidigare inlägg)

Har precis köpt ett stycke land (c:a 1000 m2 med en villa på). Jag köpte det av en gubbe som sa att det var hans land. Han hade köpt det för länge sedan av en annan gubbe, hette det. Och den gubben hade köpt marken av en annan osv. osv.
Ok, jag förstår ATT det fungerar så. Jag förstår VARFÖR.  Jag förstår ungefär HUR det fungerar. Men från första början måste nån ha snott marken. Ingen kan rimligtvis ägt någonting överhuvudtaget utanför sin egen kropp. Jag förutsätter förståss att inte alla då levande individer samlades till ett gigantiskt möte och där rättvist delade upp hela jorden mellan sig. Detta gör oss alla markägare samt f.d markägare skyldiga till häleri.

Hur djupt? Hur djupt ned i stöldgodset äger jag? Det enda rimliga svaret jag själv finner på detta spörsmål är; ända ned till jordens mittpunkt.
Hur högt? Jag äger en skapligt hög flaggstång. Eller är luften kanske det enda som ingen (ännu) gjort anspråk på att äga? Stämmer det gamla fina "luften är fri" som vi alla retat någon med, någon gång i vår barndom?
Är det kanske just det faktum att luften ÄR fri som retar människor så förtvivlat? Vi vill ju så gärna underställa oss allt.

//

GRATIS KORV part II

Funkade inte så bra som jag hade hoppats, det där med "gratis korv". Har funderat på om inte rubriken "gratis porr" funkar bättre på internet. Men jag avstår än så länge, då jag ännu är tveksam att jag vill att DU ska hitta hit via den vägen. Dels p.g.a den du då är och dels p.g.a den jag då verkar vara. 
Har jag fortsatta svårigheter att nå er så har jag bestämt mig för att ompröva detta beslut längre fram.

Ang. mitt resonemang om gratis sprit, igår. Lagvidrigt. Gratis porr däremot är en av grundpelarna varpå hela vår framtida existens som art, vilar.
// 

GRATIS KORV!!!

Hej!

Äntligen hittat hit!?
 
Vet inget på denna jord som atttttraherar svensken mer än när entreprenören ex.vis i samband med marknadsföringen av den senaste bilmodellen hivar ut "gratis korv".
Då trängs man, man dubbelparkerar, man knör och vandrar i kilometer, allt för att få del av korven.
Endast om det var tillåtet att dela ut gratis sprit skulle korven komma 2:a. Men det vore att bryta mot lagen. På delad andra plats kommer gratis kaffe och billig korv.

Påstå inte att jag har fel, du vet hur hamnade på denna blogg, LR hur?

//

år 5

hej